Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι Έλληνες υπονομεύουν τις διερευνητικές»... Τούρκιγε: «Τρεις προκλήσεις από την Ελλάδα σε επτά μέρες»

«Τρεις προκλήσεις σε επτά ημέρες από την Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Türkiye, επισημαίνο...





«Τρεις προκλήσεις σε επτά ημέρες από την Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Türkiye, επισημαίνοντας προκλητικά πως η Αθήνα «υπονομεύει τη διαδικασία του διαλόγου».

«Πριν από την 61η διερευνητική συνάντηση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας την επόμενη εβδομάδα, η Ελλάδα προχώρησε σε τρεις προκλητικές κινήσεις την τελευταία εβδομάδα που υπονομεύουν τη διαδικασία διαλόγου» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τις τρεις «προκλήσεις» από την Ελλάδα.

1. Οι πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου για το Ισλάμ, για τις οποίες υπήρξε διευκρινιστική ανακοίνωση από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

2. Η κοινή στρατιωτική άσκηση “Eddie’s Odyssey” δυνάμεων της Ελλάδας και των ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σε νησίδα που θυμίζει τα … Ίμια.

3. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη βουλή, όπως η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης στα 12 ν.μ. όχι μόνο Νότια και Ν.Α. της Κρήτης, αλλά και στο Αιγαίο Πέλαγος. Κίνηση που η Τουρκία θεωρεί «αιτία πολέμου».

meaculpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.