Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι πρωτότυπο κι αυτό... Αλλοδαπός λεηλατούσε εξοχικά και μαγαζιά στην Θεσπρωτία

Με λεία ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, τρόφιμα και ποτά Τουλάχιστον τρεις εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Πέρδικα της Θεσπρωτίας λεηλάτησ...




Με λεία ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, τρόφιμα και ποτά

Τουλάχιστον τρεις εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Πέρδικα της Θεσπρωτίας λεηλάτησε από τις 9 ως τις 13 Ιανουαρίου ένας αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την ανάλυση του τρόπου δράσης του στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Από το ένα εξοχικό, ο αλλοδαπός είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή, μια τηλεόραση, δύο φωτογραφικές μηχανές, μια ραπτομηχανή, μια παιχνιδομηχανή, ένα χρυσό κόσμημα και ρούχα. 

Από το δεύτερο, έκλεψε μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα ηχοσύστημα με ηχεία, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, μια φωτογραφική μηχανή και ρούχα και από το τρίτο άρπαξε τρόφιμα. Παράλληλα, διέρρηξε και μια καφετέρια απ’ όπου έκλεψε χρήματα και μια φιάλη αλκοολούχου ποτού.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων κρυμμένο σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.