Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

70χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικο και «τις μάζεψε» από τον θείο!

lawandorderΟ 70χρονος άνδρας σκόπευσε να «προωθήσει» και σε άλλο άτομο το ανήλικο αγόρι - Ειδικοί φουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών τον συνέλ...

lawandorderΟ 70χρονος άνδρας σκόπευσε να «προωθήσει» και σε άλλο άτομο το ανήλικο αγόρι - Ειδικοί φουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών τον συνέλαβαν πριν προλάβει να διαφύγει

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών όταν κλήθηκαν από περίοικους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για έντονο φραστικό επεισόδιο που συνέβαινε στην περιοχή.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, ένας 70χρονος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων με 16χρονο αγόρι το οποίο έπεισε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι χρηματικής αμοιβής και στη συνέχεια, θα τον «προωθούσε» σε άλλο άτομο, επίσης έναντι χρηματικής αμοιβής.



Η επικοινωνία του 70χρονου με τον ανήλικο έγινε αντιληπτή από τον θείο του ανηλίκου ο οποίος, «έστησε καρτέρι» στο σημείο που θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση και επιτέθηκε στον 70χρονο.


Από την φασαρία και τις φωνές αναστατώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν την αστυνομία, οπότε οι ειδικοί φρουροί έσπευσαν στο σημείο.


Με το που αντελήφθη τους αστυνομικούς, ο 70χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί δεν του άφησαν κανένα περιθώριο και τον συνέλαβαν.


Και οι τρεις (ο ανήλικος και οι δύο ενήλικες) προσήχθησαν στο τμήμα Αγίου Παντελεήμονα ενώ ο 70χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι χρηματικής αμοιβής και της σωματεμπορίας.


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.