Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτιάχνουν κλίμα οι Τούρκοι: 6 «Γκιουλενιστές» συνελήφθησαν προσπαθώντας να διαφύγουν στην Ελλάδα

Όπως αναφέρουν οι τουρκικές αρχές, οι συνοριακές μονάδες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων συνέλαβαν 6 άτομα Όσο πλησιάζουμε προς τη “μαύρη επ...





Όπως αναφέρουν οι τουρκικές αρχές, οι συνοριακές μονάδες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων συνέλαβαν 6 άτομα

Όσο πλησιάζουμε προς τη “μαύρη επέτειο” των Ιμίων το κλίμα με τη γείτονα γίνεται ολοένα και πιο τεταμένο με διάφορες αφορμές.

Πρόσφατα είχαμε το περιστατικό κατασκοπείας στην Ρόδο, προχθες το περιστατικό με τη σύγκρουση του τουρκικού σκάφους της ακτοφυλακής πάνω στο ελληνικό στα Ίμια και σήμερα έρχεται νέο επεισόδιο στην πυραμίδα της αναταραχής.Παρόλο που ο Τσαβούσογλου, αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες είναι διατεθειμένη η Άγκυρα να ξεκινήσει τις συνομιλίες με τη χώρα μας, οι Τούρκοι προκαλούν στην περιοχή των Ιμίων.

Τουρκικά δημοσιεύματα μιλούν για σύλληψη 6 ύποπτοι της οργάνωσης του Γκιουλέν που πιάστηκαν προσπαθώντας να διαφύγουν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τουρκικές αρχές, οι συνοριακές μονάδες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων συνέλαβαν 6 άτομα, που διερευνώνται για συμμετοχή στο Κίνημα Γκιουλέν (FETO), ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν παράνομα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μια ομάδα 6 ατόμων που προσπαθούσαν να διασχίσουν παράνομα στην Ελλάδα εντοπίστηκε στο συνοριακό φυλάκιο Türkükoru στην περιοχή Ipsala της Edirne. Τα εν λόγω άτομα συνελήφθησαν από τις συνοριακές μονάδες της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη συνοριακή γραμμή.

Καθορίστηκε ότι 4 άτομα μεταξύ των συλληφθέντων ήταν υπό έρευνα για την ιδιότητα μέλους τους στο FETÖ, ένα από αυτά ήταν ένας απολυμένος υπάλληλος χωροφυλακής και ένας ήταν δικαστής που απελάθηκε.

Οι Τούρκοι συνοριακοί συνέλαβαν επίσης 2 άτομα που προσπαθούσαν να φύγουν στο εξωτερικό στην περιοχή του συνοριακού αστυνομικού τμήματος Subaşı της περιοχής İpsala και για τους οποίους οι έρευνες συνεχίζονται “λόγω της συμμετοχής τους στο FETÖ”.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα εν λόγω άτομα ήταν ένας αστυνομικός που απελάθηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες παραδόθηκαν σε αστυνομικούς για τις προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.