Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 53χρονου νοσηλευτή από τη Δράμα: «Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο»

Οι τελευταίες δραματικές αναρτήσεις του νοσηλευτή στο Facebook - Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 24 Νοεμβρίου Συγκλονίζουν τα τελευ...

Οι τελευταίες δραματικές αναρτήσεις του νοσηλευτή στο Facebook - Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 24 Νοεμβρίου

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια 53χρονου νοσηλευτή λίγο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό επί 45 ολόκληρες μέρες.


Ο Κωνσταντίνος Πετσικάκης, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου της Δράμας, απεβίωσε πριν από λίγες ώρες κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σερρών εξαιτίας των επιπλοκών που προκάλεσε στην υγεία του η νόσος Covid-19.


Ο δραστήριος νοσηλευτής με το διάπλατο χαμόγελο «έφυγε» έπειτα από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό κι αφού είχε διαγνωστεί θετικός σε rapid test στις 24 Νοεμβρίου.


Από εκείνη την ημερομηνία και για τις υπόλοιπες 45 ημέρες, ενημέρωνε τους φίλους του μέσω Facebook για την εξέλιξη της υγείας του. Η τελευταία του ανάρτηση στις 12 Δεκεμβρίου κι ώρα 9.15 το βράδυ, έμελε να είναι και η τελευταία του.


Χαρακτηριστικά, έγραφε: «Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους...Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήρα αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής.. Έχω χάσει τις μέρες ...προσευχηθείτε για μένα».


Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.39 το μεσημέρι, είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά... Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο...Μην τύχει σε κανέναν».


Δυο μέρες νωρίτερα σε άλλη ανάρτηση του, είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των Σερρών σε θάλαμο Covid της ορθοπεδικής κλινικής, ζητώντας να του στείλουν ένα πακέτο καλαμάκια και μαζί μερικά μπουκαλάκια νερού.


«Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο. Μην με παίρνετε τηλέφωνο. Κάντε μια προσευχή» έγραφε σε άλλη ανάρτηση του στις 8 Δεκεμβρίου.


Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Δράμας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο protothema.gr για την απώλεια του νοσηλευτή, Κωνσταντίνου Πετσικάκη, ανέφερε ότι τελευταία φορά που είχε μιλήσει μαζί του ήταν στις 24 Νοεμβρίου.


«Τότε θυμάμαι ότι είχε κάνει rapid test και είχε βγει θετικό. Νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα σε μας και μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Σερρών. Έκτοτε μαθαίναμε νέα για την πορεία της υγείας του μέσω των αναρτήσεων που έκανε στη σελίδα του στο Facebook, όπου και του στέλναμε μηνύματα συμπαράστασης προκειμένου να του τονώσουμε το ηθικό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».


Το ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Δράμας σε ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Κώστα Πατσικάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.