Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Η απίστευτη ιστορία 49χρονου ασθενή με... 10 ολόκληρους μήνες στη ΜΕΘ...!!

Ο 49χρονος Τζέισον Κελκ εισήχθη στο νοσοκομείο με κορονοϊό τον Μάρτιο Έκτοτε παραμένει στο νοσοκομείο του Λιντς στη Βρετανία με τη σύζυγό τ...





Ο 49χρονος Τζέισον Κελκ εισήχθη στο νοσοκομείο με κορονοϊό τον Μάρτιο

Έκτοτε παραμένει στο νοσοκομείο του Λιντς στη Βρετανία με τη σύζυγό του να χαρακτηρίζει τη μάχη για τη ζωή ως «απίστευτη».

Ο Κελκ μπήκε στο νοσοκομείο στις 31 Μαρτίου και 11 ημέρες μετά οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Έκτοτε ο 49χρονος παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τον κορονοϊό να έχει προκαλέσει σημαντικές βλάβες στα πνευμόνια και το συκώτι του με αποτέλεσμα να πρέπει να του χορηγείται οξυγόνο με αναπνευστήρα αλλά και να είναι σε αιμοκάθαρση 24 ώρες το 24ωρο.

Οι γιατροί είπαν στη σύζυγό του ότι είναι ένας από τους ελάχιστους ασθενείς που έχει μείνει στο νοσοκομείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Κελκ, ο οποίος έχει διαβήτη τύπου 2 και ελαφρύ άσθμα, παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα στις 28 Μαρτίου. Αν και πήρε αντιβιωτικά η κατάστασή του επιδεινώθηκε με τη σύζυγό του να ζητά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο μετά από τρεις ημέρες.

«Οι διασώστες εκτίμησαν αρχικά ότι πιθανότατα θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι. Δεν είχε έντονο βήχα, ούτε και πυρετό και γι' αυτό δεν πιστεύαμε ότι έχει covid-19. Ακόμα και όταν το τεστ του βγήκε θετικό πίστευα ότι θα επιστρέψει σπίτι» περιέγραψε η σύζυγος του 49χρονου την αρχή της περιπέτειάς του.

«Όσα ζει ο Τζέισον δείχνουν τη δύναμη που έχει και το πάθος του να ζήσει. Δείχνουν το πόσο θέλει να επιστρέψει σε μένα και την οικογένειά του» δήλωσε η σύζυγος του 49χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.