Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια αγνοούμενου – Πέθανε από κορονοϊό η 40χρονη σύζυγός του

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στο ζεύγος Ζαμπλίδη από το Βόλο. Η 40χρονη γυναίκα του 54χρονου Βολιώτη, Απόστολου Σαμπλίδη, που έχει εξαφα...






Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στο ζεύγος Ζαμπλίδη από το Βόλο. Η 40χρονη γυναίκα του 54χρονου Βολιώτη, Απόστολου Σαμπλίδη, που έχει εξαφανιστεί από τις 11 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευτόταν για δυο μήνες, έχοντας νοσήσει από κορονοϊό. Η 40χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ήταν νεφροπαθής.

Ο Απόστολος Σαμπλίδης 54 χρόνων, αγνοείται από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από την περιοχή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν με μαύρες ρίγες στα μανίκια, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έχει ύψος 1.70 και γαλαζοπράσινα μάτια. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Αναφορά στην εξαφάνιση του 54χρονου έγινε και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπου όπως τονίστηκε, ο Απόστολος Σαμπλίδης πήγε να αφήσει φαγητό στη γυναίκα του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου για να επιστρέψει στο σπίτι του με λεωφορείο και χάθηκε.


Μαζί του δεν έχει αστυνομική ταυτότητα, ούτε δίπλωμα, κι αυτό ανησυχεί τους δικούς του, αφού ποτέ δεν έφευγε χωρίς τα συγκεκριμένα έγγραφα. Χαρακτηριστικό του είναι ότι κουτσαίνει ελαφρώς στο δεξί του πόδι. Η κόρη του, κ. Ειρήνη Σαμπλίδου, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, τονίζοντας πως το πατέρας της δεν είχε κάποιο λόγο να εξαφανιστεί.

«Ο πατέρας μου, πήγε να αφήσει φαγητό στη μητέρα μου στο Νοσοκομείο. Το άφησε κι από εκεί και πέρα χάσαμε τα ίχνη του. Ο πατέρας μου είναι ένας ήσυχος άνθρωπος και γύριζε πάντα στο σπίτι. Καθόταν στην εκκλησία, στον Άγιο Γεράσιμο, η διαδρομή του ήταν μόνο αυτή. Αν μπορεί ο κόσμος να κοιτάξει λίγο καλύτερα την φωτογραφία του, να δώσει λίγο σημασία έξω στον κόσμο, κάτι, οτιδήποτε κι αν δουν, να επικοινωνήσουν με τις Αρχές».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.