Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες: Το τελευταίο αντίο στην 38χρονη αστυνομικό και τη δίχρονη κόρη της...

Θρήνος στην Μεσαρά και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.- Συγκλονίζουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι ...




Θρήνος στην Μεσαρά και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.- Συγκλονίζουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 38χρονης


Το τελευταίο αντίο στην 38χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη και στην κόρη της Στέλλα, θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες της Κρήτης.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16.30 ενώ οι σοροί τους θα βρίσκονται στην οικία τους από τις 14.00 το μεσημέρι.

Η μικρή Στέλλα και η μητέρα της Όλγα έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε η 38χρονη αστυνομικός, και η 2 ετών κορούλα της, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική έσπευσαν στην περιοχή του ατυχήματος. Οι διασώστες δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν καμία βοήθεια στην μητέρα και την κόρη της καθώς είχαν, ήδη, αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Την ίδια ώρα, άνδρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε πλύση του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη 38χρονη ήταν αστυνομικός στο Α.Τ. Πύργου ενώ ο σύζυγός της υπηρετεί στα ΤΑΕ Μεσαράς αλλά βρίσκεται με απόσπαση στην Κω.

«Επιτέλους σταματήστε στο STOP! Και ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι προτεραιότητα σε κάθε διασταύρωση ανακόψετε ταχύτητα και ελέγξτε», αναφέρει σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, κάνοντας έκκληση για σωστότερη οδηγική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.