Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην ανακρίτρια ο 31χρονος που κατηγορείται πως έκαψε ζωντανά σκυλιά και πυρπόλησε αυτοκίνητα

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 31χρονου που συνελήφθη σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, και κατηγορείται πως έκαψε ζωντανά δύο σκυ...





Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 31χρονου που συνελήφθη σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, και κατηγορείται πως έκαψε ζωντανά δύο σκυλιά και πυρπόλησε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο άνδρας παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώων συντροφιάς, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα και διακεκριμένες φθορές.

Για τις πράξεις αυτές θα κληθεί να λογοδοτήσει αύριο στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Νωρίτερα, δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί σε οικογενειακή επιχείρηση βρέθηκε ένα αναδιπλούμενος μεταλλικό μαχαίρι, για το οποίο όμως αθωώθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο νεαρός κατηγορείται συνολικά για 15 περιπτώσεις εμπρησμών οχημάτων (Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό κι ένα δίκυκλο) που ήταν σταθμευμένα σε πιλοτές και δρόμους, όπως επίσης ότι έκαψε δύο σκυλιά.

Οι πράξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, τελέστηκαν από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.