Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκότωσαν στο δρόμο 26χρονη νοσοκόμα ενώ πήγαινε στη δουλειά της Σκότωσαν στο δρόμο 26χρονη νοσοκόμα ενώ πήγαινε στη δουλειά της.. Δύο είναι μέχρι στιγμής οι βασικοί ύποπτοι για το στυγερό φονικό

Και δεύτερο ύποπτο αναζητούν πλέον οι διωκτικές αρχές του Τενεσί στις ΗΠΑ, έναν άντρα που συνδέεται με τον φόνο της 26χρονης νοσοκόμας Cait...




Και δεύτερο ύποπτο αναζητούν πλέον οι διωκτικές αρχές του Τενεσί στις ΗΠΑ, έναν άντρα που συνδέεται με τον φόνο της 26χρονης νοσοκόμας Caitlyn Kaufman, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα στον δρόμο στις αρχές Δεκεμβρίου πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Ο 28χρονος James Cowan είναι ο δεύτερος ύποπτος που ανακοινώνει η αστυνομία και καταζητείται πια για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Kaufman πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της καθ’ οδόν για το νοσοκομείο του Νάσβιλ που δουλεύει στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος ύποπτος, Devaunte Hill, συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου και παραμένει προφυλακισμένος, έχοντας αποδοθεί επισήμως κατηγορίες.

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Νάσβιλ είπε πως οι δύο άντρες συνδέονται. Το στίγμα από το κινητό τους δείχνει μάλιστα ότι αμφότεροι ήταν παρόντες στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η νοσοκόμα, πάνω στον αυτοκινητόδρομο.

Κίνητρο δεν έχουμε ακόμα για τη δολοφονία, η τοπική αστυνομία συνεχίζει ωστόσο να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον γνωρίζει πού κρύβεται ο Cowan.

Η Kaufman σταμάτησε στην άκρη το αμάξι της όταν πυροβολήθηκε και την είδε αστυνομικός που περιπολούσε. Τη βρήκε βαριά τραυματισμένη όμως και μέχρι να έρθουν οι πρώτες βοήθειες, η 26χρονη ήταν νεκρή...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.