Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ η Παράταση του lockdown μέχρι 14 Δεκεμβρίου... Εθελοντικός και Δωρεάν ο εμβολιασμός!

''Η παράταση των γενικών μέτρων κρίνεται επιβεβλημένη καθώς το ιικό φορτίο είναι υψηλό. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης...

''Η παράταση των γενικών μέτρων κρίνεται επιβεβλημένη καθώς το ιικό φορτίο είναι υψηλό. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Το ένα μετά το άλλο μια σειρά εμβόλια θα είναι στη διάθεση της χώρας μας τέλη Δεκεμβρίου, αρχές Ιανουαρίου.
 

Ο εμβολιασμός θα είναι δωρεάν. Δημιουργούνται ήδη 1.018 εμβολιαστικά κέντρα για να αρχίσει άμεσα ο εμβολιασμός. Μηνιαίως θα εμβολιάζονται 2 εκατ. πολίτες. 

Είναι αυτονόητο ότι πρώτα θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, μετά οι ο πολίτες με υποκείμενα άνω των 65 και μετά ο γενικός πληθυσμός'', είπε μεταξύ άλλων στην ενημέρωσή του ο Στέλιος Πέτσας. ''Ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός και δωρεάν'' είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στο εθνικό σχέδιο εμβολιασμού. 

 Κατ' εξαίρεση από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ. 

 Πρόσθεσε επίσης πως οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή από τον αρμόδιο γγ εμπορίου και προστασίας του καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Ζήτησε υπομονή για το πότε θα ανοίξουν οι υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες. Τόνισε ότι όσο παρατείνονται τα μέτρα τα μέτρα στήριξης θα συνεχίσουν να ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.