Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σήμερα... Πρόβα πολέμου της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα με drone και F-16 εναντίον των Ελλήνων! Σε συναγερμό οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

   Πρόβα πολέμου θα κάνει την Τρίτη η Τουρκία, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού drones, επιθετικων ελικοπτέρων, τουρκικών F-16, πολεμικών πλ...

  



Πρόβα πολέμου θα κάνει την Τρίτη η Τουρκία, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού drones, επιθετικων ελικοπτέρων, τουρκικών F-16, πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων.

Η τουρκική άσκηση Tiger Claw 2020/2 θα λάβει χώρα στην περιοχή του Ακσάζ, την Τρίτη, με την συμμετοχή μεγάλων τουρκικών ναυτικών, στρατιωτικών και αεροπορικών δυνάμεων.

Στην τουρκική άσκηση θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός drones, μαχητικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων, πλοίων και υποβρυχίων.

Οι Τούρκοι διαφημίζουν ότι θα υλοποιήσουν σειρά ενεργειών και σχεδιασμών στην περιοχή ανοιχτά της Ρόδου και του Καστελόριζου ενώ στον χάρτη που δημοσιοποιούν έχουν χρωματιστεί (σ.σ. ως στόχοι;) τα ελληνικά νησιά.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από της ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί οι Τούρκοι βλέπουν πως λιγοστεύει ο χρόνος να επιτύχουν το θερμό επεισόδιο που επιδιώκουν στην περιοχή για να γκριζάρουν ζώνες.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τελούν υπό καθεστώς συναγερμού, έτοιμες για όλα.

Οι Τούρκοι επιθυμούν να καταγράψουν τις αντιδράσεις της Ελλάδας στην ταυτόχρονη παρουσία των drones με τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.