Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στα Καλύβια: Παραμένει το μυστήριο με την εκτέλεση του Υπάλληλου του κέντρου υγείας...

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του κέντρου Υγείας των Καλυβίων, καθώς μέχρι στιγμής οι έρευνες τ...





Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του κέντρου Υγείας των Καλυβίων, καθώς μέχρι στιγμής οι έρευνες των διωκτικών αρχών δεν έχουν αποφέρει το παραμικρό στοιχείο.

Η εκτέλεση με τρεις σφαίρες του 60χρονου πατέρα δύο παιδιών την περασμένη Τετάρτη στο υπόγειο πάρκινγκ του χώρου εργασίας του έχει σκορπίσει θλίψη σε συγγενείς και φίλους του και έχει θέσει σε εγρήγορση τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στο έγκλημα μιλούν για μια δύσκολη υπόθεση. Κι αυτό γιατί οι δολοφόνοι έδρασαν με σχέδιο χωρίς να αφήσουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στα ίχνη τους.

Από τις καταθέσεις συγγενών, φίλων και συναδέρφων του αλλά και από οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν έστω και μια λεπτομέρεια που θα δώσει ώθηση στις έρευνες τους. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να αποκομίσουν ούτε μια ένδειξη για τους δολοφόνους και τα κίνητρα τους.

Έτσι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κινούνται προς δύο κατευθύνσεις. Είτε πίσω από τη δολοφονία να βρίσκονται επαγγελματίες, είτε κάποιοι γνωστοί του θύματος οι οποίοι αφού τον παρακολούθησαν για αρκετό χρονικό διάστημα, έδρασαν με ασφάλεια καθώς γνώριζαν όλες τις κινήσεις του θύματος τους.

Όσοι έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του 60χρονου μιλούν για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν φαίνεται να είχε… ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους, ενώ δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Το χρονικό

Ο άνδρας βρέθηκε το πρωινό της 23ης Δεκεμβρίου νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τρεις σφαίρες από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Ο 60χρονος υπάλληλος έφτασε στο Κέντρο Υγείας στις 08:30 το πρωί. Οι δράστες φαίνεται να του είχαν στήσει καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ.

Όταν μπήκε με το όχημά του στον χώρο και στάθμευσε τον πυροβόλησαν τρεις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το θύμα είχε πάνω του το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματά του με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να έχουν αποκλείσει από την αρχή τη ληστεία και να προσανατολίζονται στην εγκληματική ενέργεια για προσωπικές διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.