Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουβαλώντας ένα εφεδρικό όπλο στον αστράγαλο ΒΙΝΤΕΟ

policenetΚουβαλώντας ένα εφεδρικό όπλο στον αστράγαλο Μερικές φορές η οπλοφορία σε ζώνη μέσης είναι αδύνατη, ιδίως όταν τα ρούχα και το πε...

policenetΚουβαλώντας ένα εφεδρικό όπλο στον αστράγαλο

Μερικές φορές η οπλοφορία σε ζώνη μέσης είναι αδύνατη, ιδίως όταν τα ρούχα και το περιβάλλον απαιτούν πιο αντισυμβατικές μεθόδους για απόκρυψη. Η οπλοφορία στον αστράγαλο, παρόλο που συνήθως δεν είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων, έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους μεταφοράς.





 



Καταρχάς μια θήκη αστραγάλου, όπως η GalcoAnkleGlove, είναι εξαιρετικά άνετη.


Μπορεί ακόμα και να ξεχάσετε ότι έχετε ένα όπλο εκεί κάτω. Η θήκη είναι αρκετά ελαστική έτσι ώστε να μην εμποδίζεται η κίνηση και το δερμάτινο μαξιλαράκι αυξάνει την άνεση.


 


Μια τέτοια θήκη για αστράγαλο μπορεί να φοριέται για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να προκαλεί δυσφορία. Επίσης, είναι εξαιρετικά άνετη σε περιπτώσεις πολύωρης οδήγησης.


Αν εξαιρέσεις τα skinny τζιν, η απόκρυψη μιας θήκης αστραγάλου είναι εύκολη υπόθεση.


Οι αστράγαλοι είναι συνήθως έξω από το οπτική πεδίο των περισσότερων και έτσι δεν τραβάνε το βλέμμα όπως μια εξάρτηση.


Η αποτύπωση του όπλου ελαχιστοποιείται λόγω του μικρότερου μεγέθους που έχουν τα εφεδρικά και των συμπαγών σχεδίων των θηκών που χρησιμοποιούνται.Θήκες αστραγάλου διατίθεται για τα πάντα, από περίστροφα μέχρι subcompact πιστόλια διπλής στοίβας φυσιγγίων, οπότε είναι σχετικά εύκολο να βρείτε ένα μοντέλο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.


 



Το σημαντικότερο μειονέκτημα της οπλοφορίας αστραγάλου είναι ότι απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο για έξτρα εξάσκηση, καθώς, όπως είναι προφανές, το τράβηγμα είναι τελείως διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.