Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάρτης με την «Μεγάλη Αρμενία» προκαλεί οργή στην Άγκυρα... Αν δεν τους πούλαγε η Ρωσία...

Τούρκοι κομάντος ανακάλυψαν χάρτη στην πόλη Terter στο Ναγκόρνο, που είχε συμπεριλάβει μεγάλο κομμάτι της Ανατολικής Τουρκίας, παρουσιάζοντα...





Τούρκοι κομάντος ανακάλυψαν χάρτη στην πόλη Terter στο Ναγκόρνο, που είχε συμπεριλάβει μεγάλο κομμάτι της Ανατολικής Τουρκίας, παρουσιάζοντας την αποκαλούμενη «Μεγάλη Αρμενία», προκαλώντας οργή στην Άγκυρα

Ο χάρτης ήταν σε ένα αστυνομικό τμήμα του Terter, το οποίο κατείχαν πριν οι Αρμένιοι και εμφάνιζε την Ανατολική Τουρκία, τα νότια εδάφη του Αζερμπαϊτζάν, της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν ως εδάφη της «Μεγάλης Αρμενίας».

Αμέσως η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή τέθηκε σε ισχύ, λέγοντας “μισές αλήθειες ανακατωμένες με ψεύδη”, σχετικά με τα εδάφη που ελευθερώθηκαν από την αρμενική κατοχή για χρόνια.

Επίσης συμπεριλαμβάνονταν εδάφη της Τουρκίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, της Γκάνγκα, του Τοβόζ, του Καζακστάν, εδάφη του Ιράν, της Συρίας και του Βόρειου Ιράκ παρουσιάστηκαν επίσης σαν να βρίσκονταν στα σύνορα της Αρμενίας. Πρόκειται για ιστορικό χάρτη που έδειχνε τα ίχνη της αρμενικής αυτοκρατορίας και συμπεριλάμβανε την περιοχή Igdir της Τουρκίας, τις πόλεις Καρς, Βαν, Ερζερούμ, Αγκρί, Σιρνάκ, Χάκκαρι, Γκαζιαντέπ, Ντιγιαρμπακίρ να ανήκουν στη λεγόμενη «Μεγάλη Αρμενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.