Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμφανίστηκε μονόλιθος και στην Αυστραλία – Αυτή τη φορά έχει «μυστηριώδεις» συντεταγμένες

Ένας νέος μονόλιθος, ο οποίος αυτή φορά φέρει και «μυστηριώδεις» συντεταγμένες, έκανε την εμφάνισή του στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στ...

Ένας νέος μονόλιθος, ο οποίος αυτή φορά φέρει και «μυστηριώδεις» συντεταγμένες, έκανε την εμφάνισή του στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες μεταλλικοί μονόλιθοι έχουν εμφανιστεί στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κολομβία, την Αγγλία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Φινλανδία, με την προέλευσή τους να παραμένει ασαφής. 



Ο νέος ασημένιος μεταλλικός μονόλιθος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 7News, «ξεφύτρωσε» κοντά στη γέφυρα Seaford Train σε ένα νότιο προάστιο της Αδελαΐδας, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (10/12). Η ασημένια κατασκευή των τριών όψεων και ύψους τριών μέτρων φέρει στην επιφάνειά της συντεταγμένες για τρία σημεία του πλανήτη.

Ο άνθρωπος που εντόπισε τον γιγαντιαίο μεταλλικό μονόλιθο είπε στο 7News ότι ήταν χαραγμένος με σύμβολα που φαίνονταν να είναι συντεταγμένες. Η συντεταγμένη στο πάνω μέρος του μονόλιθου φαίνεται να οδηγεί στον πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη, ενώ ακριβώς από κάτω μια άλλη συντεταγμένη οδηγεί σε ένα μικρό, ακατοίκητο νησί με το όνομα Managaha, στα νησιά της Βόρειας Μαριάνας, κοντά στο Γκουάμ. Παραδόξως, οι συντεταγμένες στο κάτω μέρος φαίνεται να οδηγούν στη Σφίγγα, στην έρημο Αλ Γκίζα της Αιγύπτου.

Το Συμβούλιο της Πόλης της Onkaparinga είπε ότι ερευνά πώς βρέθηκε ο μονόλιθος στην περιοχή. Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει διάφοροι μονόλιθοι ανά τον κόσμο. Η αρχή έγινε στα τέλη Νοεμβρίου με την Γιούτα ενώ ακολούθησαν η Ρωσία, η Κολομβία, η Αγγλία, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Ισπανία και η Φινλανδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.