Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δ. Φθιώτιδα: «Άνοιξε» το καφενείο του χωριού και το πλήρωσε με πεντοχίλιαρο & αυτόφωρο

«Κρυφτούλι» σε πολλά χωριά όπου ανάλογα  μαγαζιά εξακολουθούν να λειτουργούν παρά τις απαγορεύσεις και χωρίς μέτρα προφύλαξης… Διοικητ...

«Κρυφτούλι» σε πολλά χωριά όπου ανάλογα  μαγαζιά εξακολουθούν να λειτουργούν παρά τις απαγορεύσεις και χωρίς μέτρα προφύλαξης…


Διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για ιδιοκτήτη καφενείου σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου (12/12).


Στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τη μη διάδοση του νέου κορωνοϊού, αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας, εντόπισαν ανοιχτό καφενείο σε χωριό και επέβαλλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη τον οποίο και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίζοντας σε βάρος του σχετική ποινική δικογραφία.


Εντός του καφενείου εντοπίστηκαν και ορισμένοι πελάτες στους οποίους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.


Σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών μας, πολλά καφενεία σε περιοχές του νομού δεν τηρούν το lockdown, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις που λειτουργούν ως delivery, δεν εφαρμόζουν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας. Στη θέα βέβαια περιπολικών ή ενημέρωσης ότι υπάρχει έλεγχος από την Αστυνομία, «θαμώνες» εγκαταλείπουν άρον άρον το χώρο προκειμένου να γλυτώσουν τα πρόστιμα και όχι βέβαια γιατί φοβούνται για την υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.