Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ η επίθεση στη Γερμανία... Τουλάχιστον δυό οι νεκροί από την πτώση αυτοκινήτου σε πεζούς! ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο

Πανικός επικράτησε στην πόλη Τρίερ στην δυτική γερμανία όταν ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες σε πε...



Πανικός επικράτησε στην πόλη Τρίερ στην δυτική γερμανία όταν ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες σε πεζόδρομο. Οι πρώτες εικόνες.



Συναγερμός έχει σημάνει στην Γερμανία! Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πολίτες σε πεζόδρομο στην πόλη Τρίερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τον δήμαρχο της πόλης, υπάρχουν δυο νεκροί και 15 σοβαρά τραυματίες.

Ο οδηγός συνελήφθη. Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για ένα μη τυχαίο περιστατικό. Εκτός από τις πολύ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και τα ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει στο σημείο, έχουν επιστρατευτεί και ελικόπτερα.

Το πρώτο βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter υποστηρίζει ότι είναι από το σημείο λίγο μετά το αιματηρό περιστατικό. Ένας άνθρωπος κείτεται στο έδαφος και πολίτες καλούν σε βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.