Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ΕΣΡ άνοιξε φάκελο για το Big Brother για τις «απειλές»

Φάκελο σχημάτισε το ΕΣΡ για την επιθετική συμπεριφορά του παίκτη του «Big Brother» Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος αποχώρησε τη νύχτα (5/11) από...

Φάκελο σχημάτισε το ΕΣΡ για την επιθετική συμπεριφορά του παίκτη του «Big Brother» Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος αποχώρησε τη νύχτα (5/11) από το reality του ΣΚΑΪ, μετά την ψηφοφορία του κοινού.


 


Πριν από μερικές μέρες, ο αποχωρήσας επιτέθηκε λεκτικά στον συμπαίκτη του Χρήστο Βαρουξή, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με χειροδικία, ενώ τον πλησίασε εκφοβίζοντάς τον.


Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών, που προέβησαν σε καταγγελίες, με το ΕΣΡ να ανακοινώνει τα παρακάτω:



 

«Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother». Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».


Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.» .


Υπενθυμίζεται, ότι στο αρχικό διάστημα προβολής του «Big Brother», εξαιτίας σεξιστικών σχολίων άλλου παίκτη, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από θύελλα αντιδράσεων, ο ΣΚΑΪ διέκοψε την διαδικτυακή μετάδοση του reality.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.