Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιλκίς: 93χρονη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 17 ημέρες -Το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνει...

  Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε μια 93χρονη γυναίκα από το Κικλίς η οποία μετά από 17 ημέρες κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη...

 



Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε μια 93χρονη γυναίκα από το Κικλίς η οποία μετά από 17 ημέρες κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Η κυρία Μαρία, κάτοικος Καστανερής παρέμεινε για νοσηλεία στο κέντρο υγείας Γουμένισσας και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Κικλίς προκειμένου, όπως είπε, να μην στερήσει το κρεβάτι από κάποιο νεότερό της. 

Μάλιστα, η 93χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από χειροκροτήματα όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Αυτή είναι η 93χρονη από το Κικλίς που νίκησε τον κορωνοϊό

«Ήμουν στο νοσοκομείο για 17 ημέρες. Με φρόντισαν πολύ καλά, παρόλο που ήμουν πολύ άνετη και έγινε καλά. Αυτήν την ώρα είμαι στο σπίτι μου», λέει με το χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπο η 93χρονη γυναίκα. «Με τη βοήθεια του Θεού και με την υπομονή μας θα περάσουν όλα. Μόνο κουράγιο. Σας ευχαριστώ όλους», κατέληξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων iefimerida.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.