Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Νεκρός ο 63χρονος ύποπτος για τη βομβιστική ενέργεια στη Νάσβιλ... Σκοτώθηκε στην έκρηξη...

Ο 63χρονος ύποπτος για την βομβιστική ενέργεια που συγκλόνισε το κέντρο της πόλης Νάσβιλ των ΗΠΑ, το πρωί των Χριστουγέννων, σκοτώθηκε όταν...





Ο 63χρονος ύποπτος για την βομβιστική ενέργεια που συγκλόνισε το κέντρο της πόλης Νάσβιλ των ΗΠΑ, το πρωί των Χριστουγέννων, σκοτώθηκε όταν έγινε η έκρηξη, ανακοίνωσαν την Κυριακή (27/12) οι αρχές, δημοσιοποιώντας το όνομά του. 

Η ανατίναξη του τροχόσπιτου προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ανθρώπων και ζημιές σε τουλάχιστον 40 επιχειρήσεις και δεκάδες σπίτια.

Ιατροδικαστικοί του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) συνέκριναν ανθρώπινους ιστούς που ανασύρθηκαν στον τόπο της καταστροφής με δείγματα DNA που συλλέχθηκαν στο σπίτι του Άντονι Γουόρνερ στην κοντινή πόλη Άντιοκ το Σάββατο και επαλήθευσαν ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο. 

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ένας άνδρας που ονομαζόταν Άντονι Γουόρνερ ήταν ο βομβιστής, ότι ήταν παρών όταν εξερράγη η βόμβα και σκοτώθηκε», ανέφερε ο Ντόναλντ Κόχραν, ομοσπονδιακός εισαγγελέας στο Τενεσί.

Αστυνομικοί και δικαστικοί τόνισαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουν σχετικά με τα κίνητρά του. Οι αρχές δεν διευκρίνισαν αν ο Γουόρνερ είχε ποινικό μητρώο ή αν τις είχε απασχολήσει καθ’ οιοδήποτε τρόπο.

Από την πλευρά του ένας πράκτορας του FBI, ο Νταγκ Κορνέσκι, σημείωσε ότι προς το παρόν «δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως ενεπλάκησαν άλλα πρόσωπα» στη βομβιστική ενέργεια, αν και πρόσθεσε πως εξετάζονται διάφορα σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.