Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: «Έσπασε» την καραντίνα και το πλήρωσε με 5χιλιαρο

lamiareportΑπίστευτο περιστατικό αποκάλυψε μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης (10/12) το ΑΤ Λαμίας με το «σπάσιμο» καραντίνας από επιβεβαιωμ...

lamiareportΑπίστευτο περιστατικό αποκάλυψε μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης (10/12) το ΑΤ Λαμίας με το «σπάσιμο» καραντίνας από επιβεβαιωμένο κρούσμα.


Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι επιφορτισμένη καθημερινά με τον έλεγχο δεκάδων πολιτών που είναι καταγεγραμμένοι στις λίστες του ΕΟΔΥ, είτε σαν κρούσματα είτε ως στενές επαφές κρούσματος. Στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων στα σπίτια ανθρώπων που βρίσκονται σε καραντίνα φέρεται να διαπίστωσαν ότι πρόσφατα επιβεβαιωμένο κρούσμα δε βρισκόταν σε αυτό.


Σε βάρος της γυναίκας που αψήφησε προειδοποιήσεις, συστάσεις και έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει δώσει αυστηρές εντολές και κατευθύνσεις για εντατικούς ελέγχους σχετικά με την τήρηση της καραντίνας από επιβεβαιωμένα κρούσματα και το περιβάλλον τους, ενώ παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Γηροκομείου για το οποίο ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, προς διερεύνηση ευθυνών και τυχόν παραλείψεων σχετικά με την μετάδοση του επικίνδυνου ιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.