Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Νεκρή 51χρονη διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο Καβάλας... Μητέρα δυο ανήλικων...

  Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών είναι ακόμη ένα θύμα του κορωνοίού που άφησε την πνοή της σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και εργ...


 
Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών είναι ακόμη ένα θύμα του κορωνοίού που άφησε την πνοή της σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και εργαζόταν.

Η 51χρονη Μ.Κ. ήταν προϊσταμένη στο τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στο νοσοκομείο και έδινε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου ήταν διασωληνωμένη.


Ακόμη ένας εργαζόμενος του ΕΣΥ έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Πρόκειται για 51χρονη, μητέρα δύο παιδιών, που ήταν διοικητική υπάλληλος στο νοσοκομείο Καβάλας και συγκεκριμένα προϊσταμένη του τμήματος προσωπικού. Νοσηλευόταν στην κλινική COVID του νοσοκομείου, ενώ στις 18 Νοεμβρίου εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και τελικά κατέληξε.

"Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους. Χάνουν τα λόγια το νόημα τους πια να μιλάμε συνεχώς για μέτρα ατομικής προστασίας, για τήρηση των δεσμεύσεων. Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να προωθήσει νομοθετική διάταξη να θεωρείται εργατικό ατύχημα ο θάνατος των συναδέλφων. Να θεωρούνται θύματα πολέμου. Για να μπορούν να αποζημιωθούν οι οικογένειες και να λάβουν σύνταξη" αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο αριθμός των εργαζομένων στα νοσοκομεία που έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών του κορονοϊού έχει ανέλθει στους 11.

"Δεν προλαβαίνουμε πιά να μετράμε νεκρούς συναδέλφους. Νέοι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μην ψάχνετε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ιεροσυλία στη μνήμη τους. Εφόσον όλοι οι νεκροί συνάδελφοι εργάζονταν και δεν είχαν άδεια ειδικού σκοπού σημαίνει ότι δεν εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες" σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.