Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για τον θάνατο 48χρονου νοσηλευτή από κορωνοϊό – Έδινε πολλές μέρες μάχη στη ΜΕΘ

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, σ' αγαπαμε όπου και να είσαι όπως και να είσαι», αναφέρει συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για τον χαμό του...





«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, σ' αγαπαμε όπου και να είσαι όπως και να είσαι», αναφέρει συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για τον χαμό του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη αλλά και στον ιατρικό κόσμο της πόλης ο θάνατος του νοσηλευτή Γιώργου Γεωργιάδη από κορωνοϊό.

Ο εκλιπών, ήταν προϊστάμενος του τμήματος βραχείας ογκολογίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και αναμένονταν να βγει στη σύνταξη σε έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, έδινε πολλές ημέρες μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, επίσης, 48χρονος νοσηλευτής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, έχει μπει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων, όπου εργάζεται. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, συνολικά 9 υγειονομικοί νοσηλεύονται διασωληνώμενοι σε εντατικές.

Συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του:

«Σήμερα οικογένεια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου θρηνεί για το χαμό του Georgios Georgiadis.

Νοσηλευτής προϊστάμενος τομεάρχης ένας χαρούμενος άνθρωπος. Πρωτεργάτης στο στήσιμο αυτού του νοσοκομείου (δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όλοι ξέρουμε τι πρόσφερε για αυτό) που πραγματικά έδωσε τη ζωή του.

Αγαπητέ Γιώργο, φίλε, αδερφέ, πατέρα, προϊστάμενε, τομεάρχη, άγιε Βασίλη της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας καλό ταξίδι για τον παράδεισο, καλή ανάπαυση. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ . Σ' αγαπαμε όπου και να είσαι όπως και να είσαι. Η παρουσια σου στο νοσοκομείο θα είναι πάντα εκεί ...έτσι ψηλός γερός και αγέρωχος να περπατάς στους διαδρόμους και να χαμογελάς

Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στην μεγαλη οικογένεια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου καθώς και στην ογκολογική που ξέρω ότι σε λάτρεψε...», έγραψε δικό του πρόσωπο στο Facebook.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου φίλε», ήταν τα σχόλια αρκετών χρηστών του Διαδικτύου. «Πολυ άδικο....δεν υπάρχουν λόγια, ένας εξαίρετος δάσκαλος, πρότυπο, επαγγελματία και άνθρωπος με χαμόγελο, έγνοια και υπομονή για εμάς τους μαθητές του και τους ασθενείς του...όλη την νοσηλευτική κοινότητα.

Κάλο παράδεισο και ο Θεός ας δώσει δύναμη στην οικογένεια του», ανέφερε μια γυναίκα που τον γνώριζε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.