Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για την 47χρονη νοσηλεύτρια του ΝΝΑ που πέθανε από κορωνοϊό - «Δεν θα ξεχάσουμε το χαμόγελο σου!»

   Η άτυχη Δήμητρα, μητερα δυο παιδιών, πάλευε τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Ναυτικού Νοσοκομείου  Θρήνος επικρατεί στο Ναυ...

  



Η άτυχη Δήμητρα, μητερα δυο παιδιών, πάλευε τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Ναυτικού Νοσοκομείου 

Θρήνος επικρατεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο μετά τον θανατο της άτυχης Δήμητρας, νοσηλεύτριας, ηλικιας 47 ετών, η οποία εργαζόταν εκεί και νόσησε από κορωνοϊο. «Δεν θα ξεχάσουμε το χαμόγελο σου», ανέφερε φιλη της σε ανάρτηση της, τονίζοντας πως ήταν μια γλυκιά «μανούλα που έκανε καλά τη δουλειά της»!

Η άτυχη νοσηλεύτρια, μητερα δυο παιδιών, πάλευε τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου υπηρετούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στην πρώτη γραμμή με αποτέλεσμα να διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Οι ίδιες πηγες τονίζουν πως είχε υποκείμενα νοσήματα. «Ναι ήξερα ότι είχε κωρονοϊό από τέλος Οκτωβρίου και ήταν στη ΜΕΘ και ότι κάποια στιγμή έχασε το νεφρό της», είπε στο protothema.gr φίλη και παλιά συνεργάτιδα της.

«Για όσους ακόμη δεν πιστεύετε στον φονικό ιό.... Χθες έφυγε μια συνεργάτιδα από την προηγούμενη μου δουλειά... 49 χρόνων ένας υπέροχος άνθρωπος... Μια γλυκιά μανούλα που έκανε το καθήκον της... Νοσηλεύτρια στο Ναυτικό Νοσοκομείο... Γιατιιιι.... Είναι τόσο άδικο ενώ έχεις γύρω σου ανθρώπους που σ αγαπούν να πεθαίνεις μόνος.... Πραγματικά θλιβερό.... Καλό Παράδεισο!», έγραψε φίλη της άτυχης νοσηλεύτριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συνέχισε: «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου και την αισιοδοξία που μας μετέφερες.... Ας ευχηθουμε να εξαφανιστεί αυτός ο απαίσιος φονικός ιός.... Κλαιγεστε πολλοί για το τι γιορτές θα κάνετε και πως θα κάνετε τα ψώνια σας τη στιγμή που καθημερινά φεύγουν από τη ζωή τόσοι συνάνθρωποι μας.... Εκτιμήστε αυτά που έχετε και κάντε τον σταυρό σας να έχουμε ΥΓΕΊΑ!!!! Γιορτές θα ξανάρθουν.... Κάποιοι θα λείπουν όμως.... Σταματήστε επιτέλους να τα βάζετε με τα μέτρα....».




«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της κοπέλας και Κάτια μου συλλυπητήρια και για σένα για την φίλη σου λυπάμαι όταν φεύγουν νέοι άνθρωποι κρίμα καλό Παραδεισο!», έγραψε φίλη της στο Facebook.

«Παρ’ ότι ένστολη εμείς τη θεωρούμε συνάδελφο. Και πονάμε το ίδιο όπως και με τους άλλους συναδέλφους. Ως εκ τούτω λοιπόν ότι ζητήσαμε χθες από τη πολιτεία για τους 11 νεκρούς από τα νοσοκομεία το ζητάμε και για το ένστολο υγειονομικό προσωπικό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ και τονίζει ότι «προξενεί εντύπωση πως προστατεύονται τα δικαιώματα του ένστολου υγειονομικού προσωπικού και πως μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η εκλιπούσα συνάδελφος είχε υποκείμενα νοσήματα και εργαζόταν στη πρώτη γραμμή».

«Δεν θα έπρεπε να ισχύει η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών και να εργάζεται σε κάποιο τμήμα της πίσω γραμμής;», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.