Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Μήνυμα έφυγε... ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ... και θα ξαναγίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ», Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, ΑΡ.Φ. 993 (1791)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!

Διαβάστε ακόμη στον «Στόχο» που κυκλοφορεί:

Πώς ο Στυλιανός Παττακός ξεγέλασε τον... αφελή Γεώργιο Ράλλη στο Ξενοδοχείο «Πικέρμι» που τον είχε «μαντρωμένο»! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

ΑΥΤΑ ΔΙΑΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙΣΤΟΝ... ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ: ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ... ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ!

Σε ξεσηκωμό κάλεσε τους σκοπιανούς ο αρχηγός του «VMRO»! Είπε πως έχει πληροφορίες ότι έρχεται διάλυση των Σκοπίων – Προκλητικός χάρτης διαμελισμού της Ελλάδας στη συγκέντρωση!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

Τουρκία και Πακιστάν μαζί κόντρα στα Ελληνικά συμφέροντα!

ΜΟΝΟ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ

ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ - «Να ακούσει ο κόσμος ότι το όνομα της χώρας μας ήταν, είναι και θα παραμείνει Μακεδονία»!

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!!! ΤΡΑΙΝΟ- ΒΑΛΙΤΣΑ- ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ - ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΟΥΡΙΑ

Πλησιάζει η ώρα για τον διάδοχο του Ιερώνυμου!

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ... ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ... ΑΝΗΛΙΚΟΙ! ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ - ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!

Χωρίς πιστούς η Δοξολογία για τα 107 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! Από τους καλύτερους πελάτες της τουρκίας, ακόμη και μέσα στην πανδημία εισάγουμε προϊόντα της!

ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΩΣ Η ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΛΕΞΙΚΟ «MERRIAM-WEBSTER» - Λέξη του Αισχύλου είναι η «πανδημία» («Ικέτιδες»,607) - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΙΩΝΑ π.Χ. – ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΕΜΑΘΑΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Εξωτερική πολιτική με χάρτες διεκδικήσεων κάνει η Άγκυρα και εμείς περιμένουμε τις… κυρώσεις της Ε.Ε. – Από το 1957 οι μογγόλοι κυκλοφορούσαν χάρτες διχοτόμησης της Κύπρου και το 1974 έγινε πραγματικότητα!

Και ακόμη η στήλη του Θεόδωρου Χατζηγώγου «Κοινός Νους» και δεκάδες άλλα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος που θα διαβάσετε μόνο στη ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.