Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μολδαβία: 21χρονη Instagrammer λέγεται ότι σκότωσε τη μητέρα της και της «ξερίζωσε» την καρδιά με μαχαίρι ..!!!

Όπως λέγεται, η ύποπτη, φοιτήτρια της ιατρικής, έβγαλε τα όργανα της μητέρας της, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων και των εντέρων της, με...




Όπως λέγεται, η ύποπτη, φοιτήτρια της ιατρικής, έβγαλε τα όργανα της μητέρας της, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων και των εντέρων της, με ένα μαχαίρι κουζίνας. Στη συνέχεια, η 21χρονη Άννα Λέικοβιτς, από τη Μολδαβία, έκανε ντους ήρεμα και πήγε να συναντήσει τον φίλο της.


Η γυναίκα, από την πόλη Κομράτ, «είναι ύποπτη για ένα τρομερό έγκλημα», ανέφερε η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, επικαλούμενη την αστυνομία.

Αρχικά μαχαίρωσε τη μητέρα της, τη 40χρονη Praskovya Leikovic, η οποία λέγεται ότι παρέμεινε ζωντανή. Σύμφωνα με πληροφορίες «μαχαίρωσε τη μητέρα της με ένα μαχαίρι και έπειτα έκοψε την καρδιά μιας ζωντανής γυναίκας. Η ύποπτη αποφάσισε να ξεριζώσει την καρδιά από το στήθος μιας γυναίκας που πεθαίνει».

Η φοιτήτρια της Ιατρικής από τη Μολδαβία με 9.400 ακολούθους το Instagram, εμφανίστηκε στο δικαστήριο αφού συνελήφθη την επόμενη ημέρα. Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τη βλέπουμε να ξαπλώνει στo εδώλιο, να καθαρίζει τα νύχια της και στη συνέχεια να στέκεται όρθια πατώντας πάνω σε αυτό, όταν ο δικαστής μπαίνει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Όταν ερωτήθηκε από μια δημοσιογράφο για το αν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και αν έχει σκοτώσει και ακρωτηριάσει τη μητέρα της, γέλασε και απάντησε: «Αντίο».

Σύμφωνα με αναφορές, η μητέρα της ύποπτης είχε επιστρέψει από τη δουλειά της στη Γερμανία και πίστευε ότι η κόρη της έπαιρνε ναρκωτικά. Είχε κανονίσει θεραπεία για την Άννα, η οποία θύμωσε μαζί της. Αλλά ο θείος της Βλαντιμίρ αρνήθηκε ότι η ασκούμενη γιατρός είχε μπει σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Praskovya αγαπούσε τόσο πολύ την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί της. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να μου πει η αστυνομία ότι η Άννα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο θείος της.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λιούμπαφ Γιανάκ, είπε: «Η κρατούμενη είναι ο κύριος ύποπτος. Δεν υπάρχει πιθανότητα άλλων υπόπτων. Απαιτείται διεξοδική έρευνα για να αποσαφηνιστεί το κίνητρο της δολοφονίας». iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.