Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 14χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 87χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί από το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, όπου είχε οδηγηθεί μετά από διαταγή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης Σ...





Ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί από το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, όπου είχε οδηγηθεί μετά από διαταγή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (21/12) ο 14χρονος που αναζητούνταν από τις Αρχές και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας ληστείας ενός 87χρονου που κατέληξε σε φόνο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, o 14χρονος συνελήφθη από Ομάδες Δράσης της Αστυνομίας στην περιοχή των Πανεπιστημίων, Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί από το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, όπου είχε οδηγηθεί μετά από διαταγή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. O 14χρονος μαζί με την 12χρονη αδελφή του κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου, με θύμα έναν 87χρονο.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος σοκάρουν. Το θύμα βρισκόταν την ώρα της εισβολής των δύο ανηλίκων στην κουζίνα του σπιτιού του και καθάριζε πατάτες. Τα δύο αδέρφια, 14 ετών το αγόρι και 12 ετών το κορίτσ , άρχισαν να χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές τον ηλικιωμένο, ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος.

Οι δράστες πήραν το μαχαίρι με το οποίο ο παππούς έκοβε τις πατάτες και τον μαχαίρωσαν στην παλάμη, για να τους πει που βρίσκονται κρυμμένα χρήματα. ΑΣτυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ακόμα και όταν ο 87χρονος ήταν στο έδαφος, οι δύο ανήλικοι συνέχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.