Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από την Ερντογάνική Yeni Safak: Ελληνικά πλοία θα «την πληρώσουν» για την νηοψία στο τουρκικό σκάφος!

Σε νέες προκλήσεις προχωρά ο τούρκικος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα Yeni Safak οπού σύμφωνα με την δημοσίευμα της ο τουρκικός στόλος ...




Σε νέες προκλήσεις προχωρά ο τούρκικος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα Yeni Safak οπού σύμφωνα με την δημοσίευμα της ο τουρκικός στόλος τέθηκε σε κατάσταση επιφυλακής μετά την επιχείρηση IRINI, όπου επιχειρήθηκε νηοψία σε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Λιβύης στο πλαίσιο του εμπάργκο όπλων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Yeni Safak οι Τούρκοι απειλούν με επεμβάσεις σε ελληνικά πλοία!

«Επειδή ο διοικητής της ‘’εισβολής’’ ήταν Έλληνας, εξετάζεται το ενδεχόμενο των αντιποίνων σε ελληνικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της Yeni Safak, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

Με «αντίποινα» απειλεί και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεχμέτ Τσαβούσογλου, μετά τη νηοψία που πραγματοποίησαν Γερμανοί στρατιώτες στο τουρκικό φορτηγό πλοίο «Ροζελίν Α»,

Σύμφωνα με το TRT ο Τσαβούσογλου επιτέθηκε φραστικά κατά της Ε.Ε., λέγοντας πως έλαβε εντολή από τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν γι’ αντίδραση στο «πεδίο», δηλαδή στη θάλασσα.

«Το να βγαίνει κάποιος σε εμπορικά πλοία σαν κουρσάρος είναι παραβίαση νόμου. Την απάντησή μας θα τη δώσουμε στο πεδίο. Τέτοια είναι η εντολή του κυρίου προέδρου της Δημοκρατίας μας» δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το δημοσίευμα είναι αυτό:



Πηγή: Με πληροφορίες από eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.