Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφυγε ο διευθυντής της ΜΕΘ Λαμίας Γ. Κυριαζόπουλος. Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του

Σαν κεραυνός έπεσε στο νοσοκομείο της Λαμίας η είδηση πως ο μάχιμος και εξαίρετος γιατρός Γιώργος Κυριαζόπουλος δεν θα επιστρέψει στα καθή...

Σαν κεραυνός έπεσε στο νοσοκομείο της Λαμίας η είδηση πως ο μάχιμος και εξαίρετος γιατρός Γιώργος Κυριαζόπουλος δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.


Μόλις πριν τρεις εβδομάδες αποχαιρέτισε τους συναδέλφους του γιατρούς, νοσηλευτές , τον διοικητή για να δώσει ίσως την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.


Μετά από 4 χειρουργεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο δυστυχώς σήμερα Κυριακή εξέπνευσε αφήνοντας πίσω του μια σύζυγο και μια κόρη.


Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ήταν γνωστός για τον αγώνα του στον τομέα της Δωρεάς Οργάνων.


Ως συντονιστής για αρκετά χρόνια είχε καταφέρει να φέρει το Νοσοκομείο της Λαμίας στις πρώτες θέσεις. Μετά την συνταξιοδότηση του Δημήτρη Σφύρα ανέλαβε προϊστάμενος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όπου έδωσε ακούραστος μεγάλες μάχες για εκατοντάδες ασθενείς. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές η αγάπη του για την Λαμία τον οδήγησε στον συνδυασμό του Παναγιώτη Στασινού.


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος Κυριαζοπουλος νικήθηκε από τον καρκίνο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


Οι δημοσιογράφοι του Star είχαν εξαίρετη συνεργασία μαζί του τα τελευταία πολλά χρόνια καθώς τόσο μέσα από την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο του σταθμού ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ενημέρωνε τους πολίτες για θέματα υγείας.


Δυναμική παρουσία είχε και τους τελευταίους μήνες από την έναρξη της πανδημίας και μάλιστα η τελευταία του ανάρτηση στο facebook είναι η ραδιοφωνική του συνέντευξη στην Όλγα Λαθύρη για την αποσωλήνωση δύο ασθενών στην ΜΕΘ COVID και την διασπορά του Κορονοιού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.