Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ... Κάνουν ουρές μέχρι και στα καταστήματα καλυντικών λες και θα έχουν να πάνε πουθενα...!!

Στα καταστήματα έχουν ξεχυθεί οι καταναλωτές προκειμένου να προλάβουν να πραγματοποιούσουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το lockdown, το ...




Στα καταστήματα έχουν ξεχυθεί οι καταναλωτές προκειμένου να προλάβουν να πραγματοποιούσουν τις τελευταίες τους αγορές πριν το lockdown, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήδη από χθες το μεσημέρι, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, παρατηρούνται τεράστιες ουρές σε όλων των ειδών τα καταστήματα.

Στους δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο και οι εικόνες θυμίζουν την κίνηση των Χριστουγέννων. Στους περισσότερους εμπορικούς δρόμους και παρά τον όχι και τόσο καλό καιρό σήμερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση. Ουρές σχηματίζουν οι καταναλωτές και έξω από τα μαγαζιά στα πολυκαταστήματα.

Ψηλά στις προτιμήσεις για τις τελευταίες αγορές είναι τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία, αλλά και τα καταστήματα με είδη ρουχισμού. Αρκετοί είναι ωστόσο και εκείνοι που, παρά το γεγονός ότι τα καταστήματα τροφίμων θα παραμείνουν ανοιχτά, σχηματίζουν ουρές και σε σούπερ μάρκετ.

Ουρές όπως είναι φυσικό και έξω από τράπεζες, αλλά και σε καταστήματα καλλυντικών λες και θα έχουν να πάνε πουθενα όλες αυτές τις μέρες για να βαφτούν και να καλλωπιστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.