Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λέσβος: Συνέλαβαν λαθρομετανάστες και Γερμανούς δημοσιογράφους που έμεναν παράνομα σε ξύλινη παράγκα! Τι ψάχνει η ΕΥΠ

   Στο μικροσκόπιο των αστυνομιών αρχών και της ΕΥΠ έχει μπει η δράση ενός 45χρονου Καναδού που διαβιούσε παράνομα σε μια ξύλινη παράγκα στη...

  



Στο μικροσκόπιο των αστυνομιών αρχών και της ΕΥΠ έχει μπει η δράση ενός 45χρονου Καναδού που διαβιούσε παράνομα σε μια ξύλινη παράγκα στη Λέσβο, όπου εντοπίστηκαν 25 μη νόμιμοι μετανάστες και τρεις Γερμανοί δημοσιογράφοι!

Οι 25 αλλοδαποί αφρικανικής καταγωγής εντοπίστηκαν κοντά στον οικισμό Παλιός και συνελήφθησαν, αλλά στην συνέχεια οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας βρήκαν την καλύβα μέσα σε ένα αγροτεμάχιο σε ορεινή περιοχή της Συκαμινέας και, μαζί με τον 45χρονο Καναδό ο οποίος δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα, συνέλαβαν και τους Γερμανούς δημοσιογράφους.

Στο παράπηγμα κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, μία φωτογραφική μηχανή με τα παρελκόμενά της, ένας τηλεφακός, μία κάμερα, τέσσερις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, δύο) power bank, ένα ψηφιακό καταγραφικό ήχου, δύο ασύρματα μικρόφωνα, οκτώ κάρτες μνήμης για φωτογραφική μηχανή, ένα ασύρματο «ποντίκι», ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και δύο κάρτες sim. Όλα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για διερεύνηση και να εξεταστεί το περιεχόμενο των αποθηκευτικών μέσων, ενώ κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Μετά την άσκηση δίωξης για προώθηση παράνομων μεταναστών και απείθεια και την απολογία του στον ανακριτή Μυτιλήνης, ο Καναδός αφέθηκε ελεύθερος, όπως και οι τρεις Γερμανοί στους οποίους ανήκουν τα ηλεκτρονικά και ψηφιακά είδη. Οι λιμενικοί συνεχίζουν τις έρευνες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.