Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο Νοσοκομείο με κορονοϊό ο δήμαρχος Μετεώρων

Αναγκαία κρίθηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο Τρικάλων του Θοδωρή Αλέκου, δημάρχου Μετεώρων ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό απ...

Αναγκαία κρίθηκε η εισαγωγή στο νοσοκομείο Τρικάλων του Θοδωρή Αλέκου, δημάρχου Μετεώρων ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό από το περασμένο Σάββατο.



Η γενική εικόνα του δημάρχου Μετεώρων είναι καλή, ωστόσο καθώς τα συμπτώματα επέμεναν και με μεγαλύτερη ένταση, εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalvoice.gr. 


Ο ίδιος αναφέρει σε δήλωσή του:



“Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,


Μετά από επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μου, μου συνέστησε προληπτικά να προβώ σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.



Οι εξειδικευμένοι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν ότι για προληπτικούς λόγους θα ήταν καλό να παραμείνω σε νοσηλεία και παρακολούθηση. Αυτή ήταν και η δική μου απόφαση που σας την μεταφέρω χωρίς όμως να συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.


Ο ύπουλος και αόρατος ιός που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα μπορεί να είναι παντού. Συνιστώ σε όλους μεγάλη προσοχή ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση μας.


Πάνω απ’ όλα μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς και με την βοήθεια τους Θεού όλα θα πάνε καλά”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.