Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αμερικάνοι λένε πως σε 15 - 20 μέρες θα έχουν το εμβόλιο και θα το μοιράζουν στον κόσμο...!!.

Την αξιολόγηση της αίτησης για την έναρξη διανομής του εμβολίου των Pfizer / BioNTech για τον κορωνοϊό από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά, έκαν...




Την αξιολόγηση της αίτησης για την έναρξη διανομής του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά, έκανε, νωρίτερα, γνωστή ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Άλεξ Αζάρ

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι παγκόσμιοι φορείς της υγείας ώστε να ανάψει το πράσινο φως για τη διανομή του εμβολίου για τον κορωνοϊό. Σε μια σημαντική και συνάμα ενθαρρυντική ανακοίνωση προχώρησε ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, Ρομπέρ Ρέντφιλντ, ο οποίος δήλωσε ότι οι πρώτες δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό θα είναι διαθέσιμες τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, το αμερικανικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι 6,4 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Pfizer θα κυκλοφορήσουν κατά το πρώτο κύμα της διανομής, αφότου ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων δώσει την έγκρισή του.

«Τα νέα από τα εμβόλια είναι εξαιρετικά», διεμήνυσε στο δίκτυο Fox News ο κ. Ρέντφιλντ.

«Θα πρέπει όμως να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε μάσκες», επεσήμανε ο αξιωματούχος της υγείας, εστιάζοντας στην αξία της συνέχισης εφαρμογής των μέτρων.

Την αξιολόγηση της αίτησης για την έναρξη διανομής του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό από τις 10 Δεκεμβρίου και μετά, έκανε, νωρίτερα, γνωστή ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Άλεξ Αζάρ, την οποία συνυπογράφουν οι επικεφαλής της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας, ο καθηγητής Ουγκούρ Σαχίν και η σύζυγός του, Εζλέμ Τουρέτσι.

Στην ανακοίνωση, ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ αναφέρει ότι η διανομή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού που παράγεται από την BioNTech και την Pfizer θα μπορούσε να ξεκινήσει αμέσως μετά τις 10 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Αζάρ, η σχετική μονάδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) «θα συναντηθεί αυτήν την ημερομηνία για την χορήγηση άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου».

«Εάν όλα πάνε καλά, ενδέχεται να διανείμουμε το εμβόλιο αμέσως μετά τις 10 Δεκεμβρίου» είπε ο Αζάρ και πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να διανείμουν το εμβόλιο σε 64 περιφέρειες στις ΗΠΑ εντός 24 ωρών μετά την έγκριση του FDA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.