Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΓΙΞΕ και την Ρόδο το ORUC REIS...!! Δείτε που κάνει έρευνες το τουρκικό με την ΑΘΗΝΑ να κοιμάται και να ονειρεύεται ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ...

Στον χάρτη βλέπετε την πορεία του τις τελευταίες ώρες... Στα νερά των Δωδεκανήσων πλέει τις τελευταίες ώρες το Oruc Reis πλησιάζοντας συνεχώ...




Στον χάρτη βλέπετε την πορεία του τις τελευταίες ώρες... Στα νερά των Δωδεκανήσων πλέει τις τελευταίες ώρες το Oruc Reis πλησιάζοντας συνεχώς τη Ρόδο.


Οι Τούρκοι, στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου βρίσκονταν σε απόσταση 16 μιλίων από το «νησί των ιπποτών», με τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες να είναι συνεχώς κοντά του.

Κάθε του κίνηση παρακολουθείται από τον ελληνικό Στόλο, ο οποίος έχει εντολή να ακολουθεί τα τουρκικά σκάφη σε κάθε τους ενέργεια.

Είναι προφανές πως η Τουρκία δείχνει να προετοιμάζεται για μια σοβαρή πρόκληση, η οποία αν και επιχειρήθηκε αρκετές φορές από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, δεν ολοκληρώθηκε λόγω της άμεσης, δυναμικής και αποφασιστικής αντίδρασης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ωστόσο, παρά τις δυναμικές απαντήσεις που έχει πάρει η Άγκυρα από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι δεδομένο πως δεν θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να προκαλεί, όχι μόνο στην περιοχή του Καστελόριζου, αλλά και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.