Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

New York Times: Ο Τραμπ ήθελε να φορέσει μπλουζάκι του Superman για να βγει από το νοσοκομείο

   Ο Ντόναλντ Τράμπ ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τον κορωνοϊό, αλλά κάποιοι τον σταμάτησαν σ...

  



Ο Ντόναλντ Τράμπ ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τον κορωνοϊό, αλλά κάποιοι τον σταμάτησαν σύμφωνα με ρεπορτάζ των NYT.

Ο Προεδρος των ΗΠΑ ήθελε να φορέσει μπλουζάκι του Superman για να δείξει ότι κέρδισε τον ιό μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ήθελε -πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ - να φοράει το μπλουζάκι κάτω από το πουκάμισο και ξαφνικά να αποκαλύψει την... εντυπωσιακή εμφάνιση με το σήμα του υπερήρωα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντόναλντ Τραμπ έστησε ένα ολόκληρο επικοινωνιακό σόου, τόσο όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο (όταν βγήκε βόλτα με αυτοκίνητο να χαιρετήσει οπαδούς του), όσο και κατά την αποχώρησή του.

Εφτασε με το ελικόπτερο στον Λευκό Οίκο, έκανε χειρονομίες στους συγκεντρωμένους φίλους του για να δείξει πως είναι δυνατός, και στη συνέχεια πέταξε τη μάσκα επιδεικτικά για να δείξει πως δεν την έχει πλέον ανάγκη.

Η τελευταία του μάλιστα κίνηση επικρίθηκε από όλους καθώς για μια ακόμη φορά ο Τραμπ περνούσε ένα λάθος μήνυμα για τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Στο μήνυμά του προς τους Αμερικανούς δεν παρέλειψε να πει ότι νιώθει καλύτερα από ό,τι είκοσι χρόνια πριν και να τους προτρέψει «να μην φοβούνται» την πανδημία, παρά το γεγονός ένα κακομονταρισμένο βίντεο αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει το βήχα του.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.