Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... «Προκαλούν οι Έλληνες γιατί έβγαλαν NAVTEX στις 29 Οκτωβρίου»! λένε οι τούρκοι...

Δεν φτάνει που οι Τούρκοι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν αεροναυτικές ασκησεις ανοικτά της Ευβοιας, προκαλούν κι όλας κατηγορώντας την Ελλά...




Δεν φτάνει που οι Τούρκοι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν αεροναυτικές ασκησεις ανοικτά της Ευβοιας, προκαλούν κι όλας κατηγορώντας την Ελλάδα ότι εξέδωσε Navtex για τις 29 Οκτωβρίου!

Οπως γράφει η Yeni Safak στο πρώτο της θέμα στην ηλεκτρονική της έκδοση «οι ελληνικές αρχές πριν από τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, εξεδωσαν NAVTEX για την 29η Οκτωβρίου , σε άλλο ένα προκλητικό βήμα»

Η τουρκική εφημερίδα κάνει μαλιστα λόγο για «Βαριά πρόκληση από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με την Yeni Safak μαλιστα « η Τουρκία κανει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο τα απαραίτητα βήματα για την επίλυση των προβλημάτων με διάλογο με την Ελλάδα αλλά η Αθηνα συνεχίζει να κανει ενεργειες ανατροπής του διαλόγου»!

Mε απίστευτα προκλητικό τρόπο η τουρκική εφημερίδα γράφει ότι «Με αυτό το απειλητικό βήμα, η Ελλάδα παραβίασε μια αρχή αποδεκτή στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. σε απάντηση στη χθεσινή Navtex της Τουρκίας για τις 28 Οκτωβρίου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.