Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν φαντάζεστε γιατί το facebook διέγραψε αυτά τα... κρεμμύδια - ΦΩΤΟ

 Μία φωτογραφία που απεικονίζει απλά... κρεμμύδια επέλεξε να διαγράψει ο αλγόριθμος του Facebook. Ο λόγος; Παρέπεμπαν σε... σεξουαλικά ...

 Μία φωτογραφία που απεικονίζει απλά... κρεμμύδια επέλεξε να διαγράψει ο αλγόριθμος του Facebook. Ο λόγος; Παρέπεμπαν σε... σεξουαλικά στοιχεία.


Ο Τζάκσον Μακλίν, διευθυντής της εταιρείας με τα κρεμμύδια που εδρεύει στο Newfoundland σχολίασε στο facebook το Σάββατο: «Μόλις ειδοποιήθηκα από το Facebook ότι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για τον σπόρο κρεμμυδιού Walla Walla είναι ”ανοιχτά σεξουαλική”... Μπορείτε να το διακρίνετε;»


«Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τα δύο στρογγυλά σχήματα. θα μπορούσαν να παραπέμπουν σε γυναικεία στήθη ή κάτι τέτοιο, γυμνό με κάποιο τρόπο», δήλωσε ο ΜακΛίν, προσθέτοντας ότι «θα έπρεπε να έχεις αρκετά ζωηρή φαντασία για να το δεις και να σου έρθει κάτι σεξουαλικό απ′ αυτό».


«Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να κρατήσουμε το γυμνό εκτός των εφαρμογών μας, αλλά μερικές φορές δεν ξεχωρίζει (η τεχνολογία) ένα κρεμμύδι walla walla από, καλά, ξέρετε», δήλωσε την Τετάρτη η Μεγκ Σινκλέρ, εκπρόσωπος του Facebook Canada. «Επαναφέραμε τη διαφήμιση και λυπούμαστε για το πρόβλημα της επιχείρησης».


Τελικά, όλο αυτό έφερε κέρδη στην εταιρεία: «Τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουμε πουλήσει περισσότερο από τα τελευταία πέντε χρόνια», σχολιάζει ο ΜακΛίν, λέγοντας πως πλέον έχει προστεθεί και η κατηγορία «σέξι κρεμμυδιών».


ΠΗΓΗ: foxnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.