Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρυσή Αυγή: Την Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά – Δικηγόρος Μιχαλολιάκου: «Ξυπόλητοι» όσοι φώναζαν απέξω

Διέκοψε για την Δευτέρα το δικαστήριο στην δίκη της Χρυσής Αυγής οπότε και θα αποφασίσει για τα ελαφρυντικά. Τα δυο γεγονότα που έχουν ση...



Διέκοψε για την Δευτέρα το δικαστήριο στην δίκη της Χρυσής Αυγής οπότε και θα αποφασίσει για τα ελαφρυντικά. Τα δυο γεγονότα που έχουν σημαδέψει την σημερινή ημέρα.

Την Δευτέρα θα συνεδριάσει εκ νέου το δικαστήριο για να αποφασίσει επί των ελαφρυντικών που προέβαλλαν οι συνήγοροι στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μια από τις αγορεύσεις που ξεχώρισαν είναι αυτή του δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο κ. Τάκης Μιχαλόλιας χρησιμοποίησε ακραίους χαρακτηρισμούς στην αγόρευσή του επιτιθέμενος τόσο στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο την ημέρα της απόφασης επί των ενοχών, όσο και σε πολιτικούς που έκαναν δηλώσεις ενόψει της ετυμηγορίας.

Ο συνήγορος χαρακτήρισε «ξυπόλυτους» τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Εφετείο και «γραφικούς και αστείους» τους βουλευτές που έκαναν δηλώσεις με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι».

Μάλιστα αναφερόμενος στους πολιτικούς είπε: «Διεξήχθη μια δίκη ήρεμη και μετά βλέπεις γραφικούς βουλευτές να λένε ”δεν είναι αθώοι”. Μα πόσο γελοίοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Να σας δίνουν εντολές αν είναι ένοχοι ή αθώοι».

Κατά τα λοιπά ο συνήγορος εκθείασε τον εντολέα του για το πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.