Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμαλιάδα: Μοιραία νύχτα για δύο ξαδέλφια – Μια νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Αμαλιάδα, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας 30χ...




Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Αμαλιάδα, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας 30χρονος, και μια 24χρονη...

 
...εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου οδηγού της μηχανής.

Σύμφωνα με το PatrisNews, ο οδηγός της μηχανής για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, χτύπησε σε κολώνα και στην συνέχεια η μηχανή διαλύθηκε. 

Τόσο ο 30χρονος, όσο και η 24χρονη διακομίσθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για την νεαρή κοπέλα όμως ήταν ήδη αργά καθώς εκτιμάται πως ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος. Ο 30χρονος οδηγός της μηχανής δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και διασωληνώθηκε, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να αγωνίζονται για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.