Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μια ανάσα από νέα μέτρα η Αττική: Εφιαλτική πρόβλεψη για τα ημερήσια κρούσματα το Δεκέμβριο

Από τα 436 κρούσματα που ανακοίνωσε χθες (08.10.2020) ο ΕΟΔΥ, τα 219 εντοπίστηκαν στην Αττική. Η οποία παραμένει ο μεγάλος ασθενής, με την ...





Από τα 436 κρούσματα που ανακοίνωσε χθες (08.10.2020) ο ΕΟΔΥ, τα 219 εντοπίστηκαν στην Αττική. Η οποία παραμένει ο μεγάλος ασθενής, με την εξάπλωση του κορονοϊού να μην μπορεί να περιοριστεί, παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί και αξιολογούνται καθημερινά.

Και αφού τα μέτρα δεν αποδίδουν και τα κρούσματα δεν σταματούν να είναι τριψήφια τι μένει; Νέα μέτρα; Ίσως. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Καθημερινής, τα νέα μέτρα στην Αττική δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμη και μέσα στην ημέρα. Σήμερα, άλλωστε, όπως κάθε Παρασκευή, υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Γκίκα Μαγιορκίνη και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Με τα μέτρα να μην αποδίδουν και την επιδημία να μην υποχωρεί, ο κόκκινος συναγερμός που έχει σημάνει στην Αττική φέρνει τα νέα μέτρα πιο κοντά ακόμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Καθημερινής τα μέτρα αυτά είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας εκτός από τους κλειστούς και σε ανοιχτούς χώρους αλλά και το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα εστίασης, τα οποία θα κλείνουν από τις 22:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.