Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπιασαν και τεμάχισαν τον δολοφόνο και βιαστή ανήλικης (εικόνες)

Την άρπαξε στη συνέχεια την βίασε και την στραγγάλισε Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τουκουμάν της Αργεντινής καθώς μια τοπική συμμο...



Την άρπαξε στη συνέχεια την βίασε και την στραγγάλισε

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τουκουμάν της Αργεντινής καθώς μια τοπική συμμορία έπιασε τον βιαστή και δολοφόνο ενός εννιάχρονου κοριτσιού και τον δολοφόνησε!

Το περιστατικό συνέβη στο San Miguel στο Τουκουμάν, με τον Jose Guayamas να ακολουθεί την εννιάχρονη, Abigail Riquel, και αφού την άρπαξε στη συνέχεια την βίασε και την στραγγάλισε.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι μιας φίλης του για να παίξει και όταν οι γονείς είδαν πως αργούσε να επιστρέψει βγήκαν να την αναζητήσουν. Η έρευνά τους, ωστόσο, τους οδήγησε στη σορό του παιδιού, η οποία βρέθηκε σε ένα παρκάκι, μισοθαμμένη.

Ένας μάρτυρας ανέφερε στην Αστυνομία πως είδε το κορίτσι με τον Guayamas και τότε ξεκίνησε η αναζήτησή του. Όμως οι Αρχές έφτασαν μπροστά σε ένα ακόμα άγριο έγκλημα.

Μια τοπική συμμορία, της οποίας ήταν μέλος ο Guayamas, έμαθε τι είχε κάνει ο 25χρονος και αφού τον χτύπησε μέχρι θανάτου, στη συνέχεια τον διαμέλισε με ματσέτες, αφήνοντας τη σορό του στον δρόμο!






.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.