Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτό το μέτρο δεν θα ισχύσει από την Παρασκευή σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη

Ο κορονοϊός φέρνει lockdown από την Παρασκευή σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα, ωστόσο από τα μέτρα που ισχύουν στις «κόκκινες» περιοχές,...

Ο κορονοϊός φέρνει lockdown από την Παρασκευή σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη και Λάρισα, ωστόσο από τα μέτρα που ισχύουν στις «κόκκινες» περιοχές, ένα δεν θα ισχύσει αμέσως στις τρεις αυτές περιφερειακές ενότητες.


Στο «κόκκινο», δηλαδή στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) περνούν από αύριο στις 6 το πρωί, οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ροδόπης, όπως ανακοίνωσε σε έκτακτη δήλωση του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς όπως είπε το τελευταίο διάστημα παρατηρείται εξαιρετική επιδημιολογική έξαρση σε αυτές τις περιφερειακές ενότητες.


Από αύριο λοιπόν στις 6:00 θα ισχύσουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) με μοναδική εξαίρεση , σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, το ζήτημα των χερσαίων, θαλασσίων και αεροπορικών συνδέσεων αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές, για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών.


Η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί. Ωστόσο, στις επόμενες ώρες, το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.