Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ/Λεμεσός: Βρέφος τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα πετάχτηκε στα σκουπίδια

Φρίκη. Συγκλονισμός και αποτροπιασμός. Βρέφος τελειόμηνης κύησης με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα πετάχτη...






Φρίκη. Συγκλονισμός και αποτροπιασμός. Βρέφος τελειόμηνης κύησης με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε νάιλον σακούλα πετάχτηκε στα σκουπίδια και κατέληξε στις εγκαταστάσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης οικιακών στερεών απορριμμάτων Επαρχίας Λεμεσού.

Το αποτρόπαιο θέαμα στην περιοχή του Πεντακώμου κλήθηκαν να αντικρίσουν ιατροδικαστές και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού οι οποίοι θα συνεχίσουν τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί από ποια διαδρομή έφθασε εκεί το βρέφος και πιθανότατα να καταλήξουν και στους θύτες. 

Υπενθυμίζεται ότι σε παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν στην Επαρχία Λευκωσίας δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η διαδρομή ενός βρέφους με την ίδια κατάληξη.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Επαρχία, Βαγγέλης Ευαγγέλου ο οποίος βρίσκεται στο σημείο έχει αποκλειστεί εκ πρώτης όψεως ζήτημα ιατρικών αποβλήτων και το αγγελούδι μάλλον παραλήφθηκε από σκουπίδια σε κάποιο σημείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.