Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΜΠΛΟΚΗ στις αποφάσεις και στη Δίκη...!!! Ο Λαγός κατάθεσε αίτημα εξαίρεσης και όρισε δικηγόρο των Κωνσταντίνο Πλεύρη...!!!

Ο ίδιος μπήκε στο δικαστήριο και αφού ζήτησε και πήρε τον λόγο είπε απευθυνόμενος στην Πρόεδρο: «Θεωρώ ότι υπάρχει προκατάληψη απέναντί μ...



Ο ίδιος μπήκε στο δικαστήριο και αφού ζήτησε και πήρε τον λόγο είπε απευθυνόμενος στην Πρόεδρο: «Θεωρώ ότι υπάρχει προκατάληψη απέναντί μας. Μέχρι και ο πρωθυπουργός σας έχει πιέσει για την απόφασή σας». 

Διόρισε δικηγόρο του τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη.

«Σε λίγο θα προσέλθει ο συνήγορος κύριος Κωνσταντίνος Πλεύρης για να αναπτύξει το αίτημά μου», ανέφερε ο Γ. Λαγός. 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα προκειμένου να προσέλθει ο διορισθείς από τον κ. Λαγό συνήγορος Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος είναι καθ’ οδόν, όπως αναφέρθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν... Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ελαφρυντικά που ανακοινώθηκε, εξαιρεί από κάθε ελαφρυντική περίσταση όλους τους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό και Γιώργο Γερμενή.

Μόνο σε 4 από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Πρόκειται για τους Ευστάθιο Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη και Νίκο Μίχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.