Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θήβα: Άγρια ληστεία με περικύκλωση από Ρομά! Δεκαπέντε εναντίον ενός οδηγού που ξαφνικά τα είδε όλα

Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Θήβας κοντά στη γέφυρα στο Πυρί, όπου είναι ο περιβόητος καταυλισμός των Ρομά. ...





Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Θήβας κοντά στη γέφυρα στο Πυρί, όπου είναι ο περιβόητος καταυλισμός των Ρομά. Ο άτυχος 72χρονος, που περνούσε από το σημείο, σταμάτησε με το αυτοκίνητο του για λίγο λόγω των έργων που γίνονταν στο σημείο.

Ξαφνικά 12 ανήλικοι Ρομά περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και έβαλαν στο μάτι την τσάντα που είχε μέσα ο ηλικιωμένος. Κάποιοι από αυτούς τον απείλησαν με μαχαίρια, ενώ οι άλλοι με χρήση σωματικής βίας του άρπαξαν την τσάντα παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για τη ληστεία, κατάφεραν άμεσα να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 15χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε, ενώ ταυτοποίησαν ακόμη τέσσερις από τους ανήλικους δράστες της ληστείας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο γυναικών, οι οποίες είναι μητέρες δυο εκ των ανήλικων ληστών.

Για την ιστορία η τσάντα του 72χρονο βρέθηκε, χωρίς το μικρό ποσό που περιείχε, ωστόσο ο άνθρωπος βρήκε τα προσωπικά του έγγραφα και ότι άλλο είχε μέσα στην τσάντα. Ο 15χρονος που συνελήφθη με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.