Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βαρώσια: Απαγορεύτηκε η φιέστα ανοίγματος λόγω «εκλογών»

Ματαιώνεται η φιέστα των κατοχικών αρχών στa Βαρώσιaκαθώς το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε τη διεξαγωγή της τελετής.  Όπως...

Ματαιώνεται η φιέστα των κατοχικών αρχών στa Βαρώσιaκαθώς το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε τη διεξαγωγή της τελετής. 


Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» μετά από σχετική καταγγελία που έκανε ο υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας του Σερντάρ Ντεντκάς. 

 Το «συμβούλιο» αναφέρει ότι η διενέργεια τελετής ανοίγματος των κλειστών Βαρωσίων κατά τη διάρκεια του «εκλογικού χρονοδιαγράμματος» ενόψει των «προεδρικών εκλογών» της 11ης Οκτωβρίου, απαγορεύεται με βάση το άρθρο 80 του «νόμου περί εκλογών και δημοψηφισμάτων». Όπως αναφέρουν, πάντως, τα τουρκοκυπριακή ΜΜΕ, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, θα μεταβεί το απόγευμα στην περιοχή, ενώ από την ώρα που άνοιξε η δίοδος έχουν περάσει περισσότερα από 1000 άτομα στην περίκλειστη πόλη.  

 Σημειώνεται, ότι από σήμερα επιτρέπεται η πρόσβαση στην παραλία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ενώ δεν θα ζητείται η επίδειξη οποιοδήποτε εγγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.