Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξενοδοχείο στη Μάνη «σέρβιρε» απορρυπαντικό σε τουρίστες - 7χρονος με έγκαυμα στον οισοφάγο

Στις 20/10/2020, η οικογένεια 7χρονου ανήλικου με πατέρα Γάλλο και μητέρα Ελληνίδα, που έκαναν τις διακοπές τους στο Γύθειο Λακωνίας, κατέ...

Στις 20/10/2020, η οικογένεια 7χρονου ανήλικου με πατέρα Γάλλο και μητέρα Ελληνίδα, που έκαναν τις διακοπές τους στο Γύθειο Λακωνίας, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μήνυση - έγκληση κατά των υπευθύνων του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αναφορικά με την βαριά σωματική βλάβη που υπέστη ο 7χρονος από κατάποση επικίνδυνου απορρυπαντικού, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο. 



 

Συγκεκριμένα στη μήνυσή του ο πατέρας του 7χρονου παραθέτει περιληπτικά πως: «Τον Φεβρουάριο του 2020, αναζητούσαμε μέσω του Διαδικτύου κατάλυμα για τις καλοκαιρινές οικογενειακές μας διακοπές στην περιοχή της Λακωνικής Μάνης, την οποία μας είχαν συστήσει φίλοι, ως ιδανικό τόπο για διακοπές με την οικογένεια. Μάλιστα προς τούτο, η σύζυγός μου εντόπισε διερευνητικά στην περιοχή του Γυθείου. Επικοινωνήσαμε και κάναμε κράτηση που θα αφορούσε τη διαμονή της τετραμελούς οικογένειάς μας για μία εβδομάδα από τις 27-7-2020 έως τις 3-8-2020.


Τη Δευτέρα 27-7-2020, γύρω στις 14:00 φτάσαμε στο τουριστικό κατάλυμα. Μας υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια και μας οδήγησε σε μία μεζονέτα με τρία επίπεδα. Μας ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 30/07/2020 θα γινόταν η καθαριότητα στο δωμάτιο, λόγω των μέτρων για τον κορονοιό. Οι πρώτες μέρες της διαμονής κύλησαν ομαλά. Την Πέμπτη 30/7/2020 και κατά τις 11:00 π.μ. η ιδιοκτήτρια χτύπησε το κουδούνι του καταλύματος, όπου διαμέναμε και η οποία μας είπε ότι είχε έρθει να καθαρίσει το σπίτι. Κρατούσε και τα σύνεργα καθαρισμού (απορρυπαντικά, κουβάδες, σκούπα κλπ).


Γύρω στις 19:30 επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο από το απογευματινό μας μπάνιο. Με το που άνοιξα την πόρτα του δωματίου, ο υιός μας Στέφανος, κουρασμένος και διψασμένος από την ημέρα, έτρεξε γρήγορα προς τον πάγκο της κουζίνας, όπου διατηρούσαμε σε δροσερή κατάσταση τα μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού. Εκεί άρπαξε για να ξεδιψάσει ένα πλαστικό μπουκάλι με ετικέτα εμφιαλωμένου νερού, άνοιξε το πόμιο  με λαχτάρα και άρχισε να καταπίνει το περιεχόμενο. Αμέσως, ούρλιαξε από την ενόχληση και το κάψιμο. Εβαλε αμέσως τα κλάματα. Φώναζε κλαίγοντας «τι είναι αυτό το νερό;» και μετά έλεγε συνεχώς ότι καίγεται η γλώσσα του.


Αμέσως είδα το πλαστικό μπουκάλι από το οποίο προήλθε η κατάποση. Ηταν ένα χρησιμοποιημένο πλαστικό μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού, από εκείνα που είχαμε αγοράσει από το τοπικό σούπερ μάρκετ. Είχε επάνω του την ετικέτα της εταιρείας εμφιάλωσης του νερού. Πλην όμως, ήταν μισογεμάτο με διάλυμα με οξεία μυρωδιά απορρυπαντικού. Εξωτερικά ωστόσο, και ειδικά όσο το υγρό ήταν ήρεμο, το περιεχόμενο φαίνονταν ακριβώς σαν να ήταν νερό. Είχε ουδέτερο χρώμα, χωρίς εμφανείς  χρωματισμούς, αφρούς κλπ.


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.