Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Διασκεδάζαμε μαζί, ήρθε σπίτι με τη θέλησή της» λέει ο Πακιστανός που κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης

Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης – Τι αναφέρει στο απολογητικό...




Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης – Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα
«Διασκεδάζαμε τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Μετά με ακολούθησε στην οικία μου», υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα, μέρος του οποίου αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr ο 34χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε 20χρονη φοιτήτρια πριν από δύο εβδομάδες στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. «Γνωριστήκαμε εκεί. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Με ακολούθησε κανονικά στο αυτοκίνητό μου με τον φίλο μου», συνέχισε.

Οι δύο Πακιστανοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο εβδομάδες εξέφρασαν την άρνηση του βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας ενώπιον του Ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι δύο άνδρες αρνήθηκαν πως βίασαν την κοπέλα και τόνισαν πως ο ένας από τους δύο είχε ερωτική επαφή μαζί της, κάτι το οποίο- όπως ισχυρίστηκαν έγινε με τη συναίνεσή της. Ακόμη, επισήμαναν ότι στο σπίτι υπήρχαν ακόμη δύο συμπατριώτες τους που δεν πείραξαν την 20χρονη. 

«Ο πελάτης μου αρνείται και την πράξη της αρπαγής από κοινού με τον έτερο συγκατηγορούμενου και την πράξη του βιασμού. Ισχυρίζεται ότι με τη συναίνεσή της ακολούθησε τον ίδιο στην οικεία του όπου και διανυκτέρευσε. Μετά τη διαφωνία ως προς το θέμα της προσωρινής κράτησης μεταξύ της Πέμπτης ανακρίτριας και της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την έκδοση του σχετικού βουλεύματος του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης περί άρσης της διαφωνίας», δήλωσε στο protothema.gr, ο Δημήτριος Νάκος, δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και συνήγορος υπεράσπισης του ενός εκ των κατηγορούμενων.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.