Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο Λάρισας μετά από σοβαρή επιπλοκή 18χρονη... Αγωνία για 19χρονο στην Κρήτη...

Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπάει τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες και στη Θεσσαλία. 18χρονη μεταφέρθηκε από τα Τρίκαλα, στο νοσοκομείο της Λά...




Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπάει τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες και στη Θεσσαλία. 18χρονη μεταφέρθηκε από τα Τρίκαλα, στο νοσοκομείο της Λάρισας…

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο αναφοράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr από το Νοσοκομείο Τρικάλων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε μια 18χρονη Τρικαλινή, φορέας του covid-19 μετά από σοβαρή επιπλοκή και συγκεκριμένα εγκεφαλίτιδα.

Ευχόμαστε το παιδί να ξεπεράσει το πρόβλημα που δείχνει, ωστόσο το γεγονός αυτό καταδεικνύει πόσο σοβαρές διαστάσεις μπορεί να πάρει η προσβολή από τον Covid ακόμη και σε μικρότερες ηλικίες.

Και στην Κρήτη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εισήχθη ένας 19χρονος, στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου μία 62χρονη και στο νοσοκομείο των Χανίων, παραμένει στην κλινική Covid ο 70χρονος Αμερικανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.